Juniorit

Seurallamme on 7-13 -vuotiaille junioreille omat treenivuorot ja opettajat. Sitä vanhemmat harjoittelevat yhdessä aikuisten kanssa. Juniori-ikäisiä ja juniorimaksuun oikeutettuja ovat kaikki alle 19-vuotiaat seuran jäsenet.

Juniorien peruskurssi harjoittelee

keskiviikkoisin klo 17.30 – 19.00 ja

lauantaisin kello 11.00 – 12.30

Myllypuron Arena Centerissa, osoitteessa Alakiventie 2

Peruskurssi kestää kolmesta neljään kuukautta ja päättyy kuudennen kyun vyökokeeseen.

Lue lisää junioriperuskurssista Peruskurssit-osiosta.

Peruskurssinsa jo suorittaneet juniorit harjoittelevat

keskiviikkoisin klo 17.30 – 19.00 ja

lauantaisin klo 11.00 – 12.30

Edistyneille (yli 4 kyu) bogun kanssa harjoitteleville junioreille on oma ryhmänsä torstain jatkoryhmässä klo 17.30-19.00. Vetäjältä on oltava lupa ennen kuin siirtyy harjoittelemaan jatkoryhmään.

Alkuun ei tarvita muita varusteita kuin verryttelyhousut ja t-paita. Seuralta voi lainata miekkaa ja kokeilla vuokravarusteita ennen omien varusteiden ostoa.

Junioreiden peruskurssimaksu on 100 euroa tammikussa alkavilla kurssiella ja 50 euroa syksyn kursseilla. Maksu kattaa seuran jäsenmaksun, vakuutuksen, peruskurssin sekä osallistumisen kaikkiin harjoituksiin kuluvan vuoden aikana.

Edistyneempien junioreiden vuosimaksu on 135 euroa, joka sisältää jäsenmaksun, vakuutuksen ja kaikki harjoitukset kuluvan vuoden aikana.

Seura viestittää toiminnastaan sähköpostilistan ja facebookin välityksellä. Junioreita ja/tai heidän vanhempiaan pyydetään liittymään listalle.
Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä vapaamuotoisen viestin osoitteeseen posti@kkti.fi

Facebook-tiedotussivu (ei vaadi rekisteröitymistä) on osoitteessa www.facebook.com/kendohelsinki

Lisätiedot:

juniorivastaava@kkti.fi

.